Садж - це не просто гарний посуд для подачі шашлику, овочів і риби, а й підставка з підігрівом, яка збереже Ваші продукти теплими до закінчення трапези.
Основною перевагою саджа є його здатність зберігати температуру й аромати без втрати смакових якостей страви. Це заслуга міні-жаровні, яка встановлюється під основною стравою з їжею. На нижню страву кладеться вугілля, свічка або сухе пальне, на верхню - готове м'ясо. І ця страва залишатиметься гарячою протягом потрібного часу.
Особливість саджа - наявність "гнізд" для встановлення 3 піал для соусів (йдуть у комплекті).
До комплекту входить: каркас, підставка під вугілля, таця, кришка, 3 соусниці.
Характеристики
Діаметр таці: 36 см
Діаметр підставки під вугілля: 18 см
Висота: 35 см
Вага: 2,2 кг
Діаметр соусниць: 7,5 см
Висота соусниць: 3 см
Об'єм соусниць: 50 мл
| Основні | |
|---|---|
| Країна виробник | Україна |
| Кількість предметів в наборі | 7 |
| Матеріал | Нержавіюча сталь |
| Стан | Новий |
| Довжина | 420 мм |
| Користувацькі характеристики | |
| Тип | Мангал |
| Вага | 2.2 |
| Форма | Кругла |
| Діаметр | 360 мм |
| Висота | 350 мм |
| Ширина | 410 мм |
| Конструкція | Збірно-розбірна |
| Товщина корпусу | 1 мм |
| Діаметр робочої поверхні | 360 мм |
| Тип палива | Деревне вугілля, дрова |
| Матеріал корпусу | Неіржавка сталь |
| Комплектація кришкою | Є |
- Ціна: 1 315 ₴






